Τενέδου 7 - ΤΑΥΡΟΣ - 17778
Τηλ. 210.3467876 Fax. 210.3421854
Website: www.safework.com.gr
Email: info@safework.com.gr

ΜΠΟΥΦΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ-JACKET ΨΥΧΟΥΣ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ενδύματα εργασίας και μποτάκια ασφαλείας επισκευθείτε το επίσημο site της εταιρείας μας: http://www.safework.com.gr


Τζάκετ ισχυρού ψύχους, κατάλληλο για χρήση στη βαριά βιομηχανία. Από εξωτερικό ύφασμα Σατέν, Βαμβακερό 100%, βάρους:320gr/m2, βραδύκαυστο, αδιάβροχο, εξαιρετικής αντοχής. Με εσωτερική επένδυση υαλοβάμβακα. Κλείνει μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικά τρουκς. Με 6 πρακτικές εξωτερικές τσέπες, και δύο εσωτερικές. Μανσέτες με λάστιχο στα μανίκια και αποσπώμενη κουκούλα . Με εσωτερικό κορδόνι σύσφιξης. Τοποθέτηση αντανακλαστικής ταινίας 3cm στο στήθος, στη πλάτη και στα μανίκια. CE.
'Υφασμα: Βαμβακερό 100%, ΣΑΤΕΝ, βάρους: 320gr/m2 , Βραδύκαυστο, Αδιάβροχο, Ανεξίτηλο, SANFORIZED.
Χρωματισμοί: Μπλε σκούρο. (Λοιποί χρωματισμοί διαθέσιμοι επί παραγγελία)
Μεγέθη: S-M-L-XL-XXL-3XL. 

 


Επενδύτης ψύχους jacket με εσωτερική ισχυρή επένδυση υαλοβάμβακα, με δύο τσέπες στο στήθος εσωτερικές που κλείνουν με καπάκια και ταινία velcro, δύο τσέπες κάτω με πιέτες για αύξηση της χωρητικότητας οι οποίες κλείνουν με μεταλλικά τρούκς. Ομοίως οι κάτω τσέπες είναι διπλές ήτοι χρησιμοποιούνται και πλαγίως. Μανσέτες στα μανίκια με λάστιχο υψηλής αντοχής πλάτους 5-6cm. Μπροστά κλείνει με φερμουάρ 5mm υψηλής αντοχής, το οποίο καλύπτεται με πατιλέτα που κουμπώνει με 5 μεταλλικά τρουκς. Εσωτερικά στο ύψος της μέσης τοποθετείται κορδόνι για αυξομείωση της διάστασης. Με αποσπώμενη κουκούλα.
'Υφασμα: Βαμβακερό 100%, ΣΑΤΕΝ, βάρους: 320gr/m2 , αδιάβροχο 100%, εξαιρετικά βραδύκαυστο, ανεξίτηλο, SANFORIZED.
Χρωματισμοί: Γκρι ανοιχτό/ηλεκτρίκ
Μεγέθη: Από Νο XS έως Νο 4XL.Tζάκετ εργασίας PARKA αδιάβροχο από ύφασμα Nylon, με εσωτερική θερμομονωτική επένδυση υαλοβάμακα,εσωτερικό κορδόνι σύσφιξης , εσωτερικές ελαστικές μανσέτες και αποσπώμενη επενδεδυμένη κουκούλα.
Χρώματα: Μπλε.

 
Tζάκετ εργασίας PARKA αδιάβροχο από ύφασμα Nylon, με εσωτερική θερμομονωτική επένδυση υαλοβάμακα,εσωτερικό κορδόνι σύσφιξης , εσωτερικές ελαστικές μανσέτες και αποσπώμενη επενδεδυμένη κουκούλα. Με τοποθέτηση αντανακλαστικής ταινίας πλάτους 5cm ή εναλλακτικά 2,5cm στο στήθος και στη πλάτη.
Χρώματα: Μπλε.Μπουφάν εργασίας αμάνικο (Γιλέκο). Από εξωτερικό ύφασμα ποπλίνα, εξαιρετικής αντοχής. Με εσωτερική επένδυση υαλοβάμβακα. Κλείνει μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικά τρουκς. Με 6 πρακτικές εξωτερικές τσέπες, και μία εσωτερική. CE.

'Υφασμα: Σύμμικτο (65% Polyester - 35% Βαμβάκι) Ανεξίτηλο, SANFORIZED.
Χρωματισμοί: Μπλε σκούρο.
Μεγέθη: S-M-L-XL-XXL-3XL 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου